Airco check

Werkt uw airco niet meer optimaal? Bij autobedrijf / garage Dijkstra Cars Grou kunt u terecht voor volledige onderhoud en reparatie van uw airco of klimaatregeling. Dit tegen zeer betaalbare prijzen. Na deze opfrisbeurt zal uw airco weer als nieuw functioneren.

De airco is bijna ondenkbaar in de moderne auto. Een goed werkende airco is comfortabel, zorgt voor heerlijke koelte in de zomer en in het najaar, de winter en ook in het voorjaar voorkomt een goed werkende airco beslagen ramen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een ‘koele’ automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft.

Wel heeft een autoairco vakkundig onderhoud nodig. Dit is in het belang van het milieu, maar vooral belangrijk voor de bedrijfszekerheid. Met regelmatig onderhoud voorkomt u bovendien grote onkosten.

Airco check

Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens per twee jaar opnieuw vullen. Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Dankzij een matig of slecht werkende airco kan de auto veel meer brandstof gaan gebruiken. Hoge kosten aan het airco systeem kunt u voorkomen. Laat daarom uw airco minimaal eens per jaar controleren.

Naast extra kosten kan ook de gezondheid bij een slecht werkende airco in het geding komen. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast op de componenten van uw airco-installatie bij een slecht werkend systeem en zullen zich graag via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur.

Bij gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken – zoals niezen, hoesten en tranende ogen. Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco.

Airco inbouwen

U kunt bij ons tevens terecht voor het vakkundig inbouwen van aircosystemen in uw auto. Voor een vrijblijvende offerte kunt u langskomen op onze vestiging of telefonisch contact opnemen via 06-13 42 29 46.

           

Afspraak maken